Hvordan man bruger Ebay “Liste over Tools”.

Notering værktøjer automatisere processen med at føje lister til eBay, for at stoppe du skulle gå igennem ‘Sælge din vare’-proces hver gang. Der er en overraskende mængde af valg derude når det kommer til eBay notering værktøjer, til det punkt, hvor du ikke måske ved hvad du skal vælge. Her er en oversigt over hvad der er nyttigt og hvad der ikke.

Turbo Lister.

Turbo Lister er en gratis download fra eBay, og tillader dig at sælge på eBay uden nogensinde at skulle faktisk besøge webstedet. Du kan skrive beskrivelser, gemme dem og nævne dem igen og igen-hvis du vil, kan du selv gøre det meste af din eBay arbejde offline, og bare gå online i et par sekunder for at uploade det.

Du kan liste i bulk og planlægge dine fortegnelser til enhver starttidspunkt. Da dette er Ebay’s officielt understøttet program, er du garanteret at opgraderinger til eBays websted vil aldrig bryde det og efterlade dig i kulden. Personligt selv, finder jeg designet helt slemt det ikke er virkelig så meget nemmere end bare at gå gennem eBay direkte.

Blackthorne.

Også fra eBay er det hvad der plejede at blive kaldt ‘Sælgers assistent’. Det er en downloades program, men det er mere magtfulde end Turbo Lister er. Det kan du gøre alt i bulk: notering, re notering og selv feedback. Du kan eksportere dine salgsdata til et regnskabsprogram, og spore dine auktioner, mens de stadig er i gang. Du behøver kun at indtaste ting som betaling valgmuligheder og forsendelse oplysninger en gang, og de er frelst for evigt.

Så hvor er ulempen? Det koster $9.99 pr måned, eller $24,99 for den pro version, der lader dig også udskrive forsendelsesetiketter i bulk og administrere en opgørelse.

Andale Lister.

Hvis du ønsker at prøve noget, der ikke er foretaget af eBay, Andale’s lister er stadig web-baseret, men sigter mod at strømline processen.

Du kan oprette ‘profiler’ med forskellige valg til dine auktioner. For eksempel kunne du oprette en ‘Normal’ profil, som ikke indeholder nogen af notering opgraderingerne, en ‘Hæv’ profil, der omfatter fed og højdepunkt, og en Super fremme profil, der køber fed, fremhæve og fremhævede Plus. Dette gør det lettere at vælge sæt indstillinger, du ønsker for hver vare.

Det er alt om lagring af ting du har gjort. Hver gang du uploader et billede, det bliver tilføjet til en ‘billedbibliotek’ for dig at bruge igen, og du kan gemme en opgørelse og vælge imellem det at oprette en fortegnelse. Du får også pænere udseende skabeloner end eBay give.

Selvfølgelig, hvis eBay havde deres handling sammen så er det hvad deres egen proces ville være ligesom men de er glade for tredjemand at gøre penge at gøre arbejdet i stedet for at opgradere deres egen hjemmeside. Andale Lister kan koste et sted mellem 20c og 4c pr. fortegnelse, som du får rabatter for volumen.

Nu, du notering i løs vægt, kan du tilbringe mere tid på at forsøge at tiltrække folk til at komme og byde på dine auktioner. Men hvordan skal du gøre din markedsføring? I den næste e-mail, vil vi gå gennem nogle af de tilgængelige indstillinger til dig.

Leave a Comment

Your email address will not be published.