Hvordan vælger de bedste mapper til din artikel Skrivning kampagne

Hvis du har brugt nogen tid på alle forske internet markedsføring strategier, så du ved at skrive artikler kan hjælpe holdning du som ekspert på dit område, få værdifulde målrettet trafik til dit websted, kørsel fører til jeres produkter, vokse din e-mail-liste, og hurtigt flere dit websteds tekstlinks.

Når du er klar til at dykke ned i artiklen markedsføring– og du har et par artikler alle linet op og klar til at indsende–kan du hurtigt blive overvældet af den store mængde af artiklen mapper tilgængelige. Sikker på du kan blot bruge en søgemaskine til at finde artiklen mapper men en seneste søgning indtjente mig 17,800,000 resultater. Det er nok til at gøre nogen give, før de selv begynder! Plus der er virkelig ikke en meget effektiv måde at bestemme kvaliteten af et register og gøre din egen kvalitetskontrol kan være meget tidskrævende.

Hvorfor skal du bekymre sig om kvaliteten af mappen? Bare tænke på det. På internettet er du meget bedømt (af søgemaskiner og besøgende) af firmaet du holde. En anden vigtig grund til at omhyggeligt vælge din artiklen mapper er, at din tid er begrænset. Det er bedre at regelmæssigt forelægge en kernegruppe af høj kvalitet mapper end at smide den samme håndfuld artikler på hver mappe websted kan du finde.

At finde de bedste høj kvalitet artiklen mapper, der opfylder dine specifikke behov og passer til dine specifikke mål kan i høj grad øge kraften i din artikel marketing kampagne. Du skal blive en kyndige artikel marketer at maksimere din artikel marketing kampagne.

Stor, men hvordan finder du disse høj kvalitet mapper?

Da jeg først indledt artikel marketing gik jeg direkte til mennesker, der havde været artikel marketing for et stykke tid og bad dem om deres bedste anbefalinger. Jeg sendt spørgsmålet i et par fora, som jeg jævnligt tjekke. Jeg samlet hurtigt en liste over hundredvis af websteder. Nu naturligvis er denne liste langt mere overskueligt end 17 + millioner jeg fik fra Google men stadig temmelig stor. Først jeg aflivet igennem og fundet de steder, der blev nævnt af mere end én person, og denne liste blev mit udgangspunkt. Jeg derefter samlet så mange oplysninger som muligt for at afgøre, om de var rigtige for mig. Jeg vil dele mine kriterier og prioriteter, men du nødt til at arbejde din egen.

Her er de 10 essentielle spørgsmål jeg spørge når gennemgå et websted:

1. hvor gammel er mappen? Er det veletablerede og rangeret eller er det nye og voksende? Hvis ikke så jeg krydse det fra listen.

2. kan du nemt identificere Hvem ejer og/eller opererer mappen? Er der en måde at kontakte denne person?

3. hvor hurtigt de reagere på dine e-mail-kontaktpersoner og/eller artikel indlæg?

4. hvor mange forfattere stedet har opført? En masse forfattere og artikler betyder en veletableret websted, men der kan være plads på en voksende site for mere eksponering.

5. hvor mange artikler stedet har opført? Igen en stor arbejdsplads vil ikke få bankede off min liste for dette men en lille websted, der vokser støt kan snart være forfaldne til en god seo bump.

6. Tænk over kategorierne du vil sandsynligvis har brug for og se, hvis de findes. Er der et sted at indsende alle dine artikler? Hvis dette er en niche mappe det kan være meget smal, men derefter kan også være til din fordel i det lange løb–hvis i det mindste nogle af dine artikler, passer ind i niche.

7. hvilke særlige muligheder er webstedet tilbyder besøgende og udgivere? Giver de RSS-feeds, e-mail-advarsler, sende til en ven funktion og andre strategier til at øge distributionen af dine artikler?

8. er de ansvarlige med reklame klienter de har på deres hjemmeside? dvs: ingen popups, blinkende eller stødende annoncer

9. giver de artikel rapporter til at hjælpe dig se, hvilke artikler er at få set på, bedømt, distribueres eller ej?

10. hvordan søgemaskiner se dette websted?

Efter besøger hvert register og besvare disse spørgsmål er det let at forfine din liste til en håndfuld top websteder, som du ønsker at virkelig fokusere din indsats på. Du kan også bevare nogle en liste over yderligere websteder til at underkaste sig, som tiden tillader.

Jeg støtter også regelmæssigt revurdere min toppen artiklen bibliotek liste. Jeg tjekke min backlinks og register statistik til at se, hvordan mine artikler gør. Nogle steder flytte op og ned ad min prioriterede liste (eller endda fra listen helt) når jeg undersøge, hvordan de udfører for mig.

Leave a Comment

Your email address will not be published.