Billig flyrejse til USA

Uanset om du har et begrænset budget eller blot ønsker at få de bedste tilbud på en flyvning, kan rejser på billige flyselskaber spare dig et bundt på flybilletter, som du kan anvende til resten af din ferie. I de sidste par år, billige flyselskaber sælger billige billetter til billige fly har tilvækst– og det er til din fordel.

Oftere end ikke, der er ubetydelig forskel mellem en coach plads på et billigt flyselskab og en på Big 6 flyselskaber (American, United, Delta, Northwest, kontinental og US Airways). I nogle tilfælde er fører et billigt flyselskab–mindst en med lædersæder, gratis personlig satellit-TV og andre frynsegoder–overlegen i forhold til hvad enorme flyselskab selskaber tilbyder. Når du søger efter snavs billige flybilletter, tjekke websteder af billige flyselskaber. Nogle er ligesom sydvest, kun sælge billetter på deres egen hjemmeside. Andre tilbyder de bedste tilbud til deres egne kunder. Og hvis du køber direkte fra et billigt flyselskab websted, du vil undgå at betale små ekstra transaktion gebyr steder som Orbitz afgift.

Top billige flyselskaber til amerikanske byer

JetBlue. Når JetBlue tog til skyerne i 2000, forventede ingen flyselskab, med sine billige billetpriser mellem New York og Florida, at gøre meget af en virkning. Efter flyers oplevede Jetblues nem online billet-Køb teknologi, Airbus A320s, egalitære single-klasse system, lædersæder, gratis satellit-TV i hvert ryglaensvinkels, behagelig kabinepersonalet, og billige billetpriser, de begyndte at skifte troskab over for luftfartsselskabet. JetBlue har stablet op awards, herunder Best os flyselskab, bedste nationale flyselskab, bedst lavprisflyselskab og bedste værdi for omkostningerne fra en dræbte af troværdige kilder. Med flere og flere konverterer fortsætter denne billige men hip luftfartsselskab med at vokse. I marts 2006 flyver JetBlue til 35 byer, herunder Las Vegas, West Palm Beach, Nassau på Bahamas, og San Juan, Puerto Rico.

Sydvest. Deep rabatter på forhånd køb er typisk, hvilket er nyttigt for dem, der planlægger en langdistance bryllup, der kræver mange gæster til at komme fra andre dele af landet. Når Flyselskabet har en af sine hyppige billetpris salg, falde de normalt billige priser endnu mere. Sydvest flyver til 63 byer i 31 stater. Nye sydvest fly tilbyder lædersæder. Sæde numre tildeles ikke af Flyselskabet. Ved check-in du får et un-nummererede boarding pass og er velkommen til at tage en gratis plads.

Ã…nd luft. Ã…nd Air flyver til 29 destinationer. Hvad er anderledes ved Ã…nden luft er at det har to i kabinen klasser– og det er meget billigt at opgradere til ånd Plus, som tilbyder lædersæder, der er lidt roomier end coach, med mere benplads, gratis drinks og en ulige, salt snack (der har stemt på fodring passagerer oksekød jerky og ost sauce?). Stadig, selv billige rulleskøjter og par på et stramt budget indkvartering til at nyde luksus at rejse på første klasse en gang imellem. Ã…ndens billig opgraderinger ($30-50) sælges online og ved gaten når tilgængelig.

Deltas sang og FNs Ted er designet som billige men sjovt spin-offs af deres overordnede flyselskaber.

AirTran Airways. Det flyver til 54 destinationer og har Hartsfield-Jackson Atlanta International Airport som sin hub. Dens nye Boeing 737-700s feature XM satellitradio med mere end 100 digitale kanaler.

Frontier flyselskaber. Det har Denver som sin hub og flyver til 48 destinationer i 29 stat plus fem byer i Mexico. I kabinen satellit TV bærer 25 kanaler.

Leave a Comment

Your email address will not be published.