En introduktion til gratis Online spil

En verden af online spil er enorme verden, med spil til næsten enhver smag. Alle fra en akademiker til en wannabe jagerpilot kan finde et spil, der passer til deres smag. I denne artikel, vil jeg give super korte anmeldelser af få gratis online spil.

Jezzball

Jezzball er tilgængelige på flere hjemmesider i Java. I Jezzball har du en firkantet kasse med bolde hoppende rundt i den. Du skal hjørne bolde uden dem at ramme og bryde dine delvist dannet vægge. Det er et meget simpelt spil, men det kan vanedannende.

Bombefly Bob

Dette er en meget simpel krigsspil. Du er en fighter aitplane, og du skal skyde ned snesevis af fjendtlige fly før de synker dit skib, og uden at blive skudt ned dig selv. Dette spil er en flash spil.

Litterater

Dette er Yahoos gratis version af Scrabble. Det er scorede lidt forskelligt, men generelt, det er næsten identisk. Litterater er Java-baseret og kræver en gratis Yahoo-ID.

Diesel og død

Dette er en anden flash spil. Denne ene er en snavs cykel racing spil. Meget enkel, men underholdende. Du race mod en computer kontrolleret cykel.

Helikopter spil

I denne enkle, men meget udfordrende spil, skal du bruge en knap på musen til at navigere din helikopter gennem hulen uden at crashe det. Hulen er komplet med forhindringer, falder og stiger. Wow. Dette spil kan være meget vanedannende! Spillet er bygget med flash.

Kurve bolden

Dette er en tilpasset ping pong boldspil. Du befinder dig i en firkantet tunnel med computerstyrede modstander i anden enden. Nøglen er at få bolden til at hoppe eller kurven, og komme forbi din modstander.

Overkill Apache

Svarende til bombefly Bob, men denne gang du flyver en Apache helikopter over ørkenen. Dine fjender kommer fra alle retninger, også! Nogle gode enkle sjovt, selvom spillet har brug for mere kontrol.

Leave a Comment

Your email address will not be published.