Sådan slipper man af med mørke rande under øjnene

Der er flere måder at slippe af med mørke rande under øjnene – i samarbejde med sleep zone kommer der nogen af dem her. Mens mange af disse retsmidler har blandede resultater, har mange en vis fortjeneste. En metode er at sove på din side. Dette er en af de mest effektive metoder til at minimere puffiness og reducere udseendet af mørke rande. Andre metoder omfatter brugen af en specialiseret pude eller en jaderulle. Uanset hvilken metode du vælger, skal du altid bære solcreme.

Kokosolie er også en effektiv ingrediens til at målrette mod mørke rande. Det har mange praktiske anvendelser og er fantastisk til beroligende hud. Prøv at massere det under øjnene i 30 sekunder for at se mærkbare resultater. En anden god mulighed er retinoider, som bekæmper tegn på aldring og misfarvning ved at øge hudcelleomsætningen. Retinoider bør bruges sparsomt, da de kan forårsage tørring af huden. Og glem ikke kaffe!

Kolde teposer er et andet godt middel. Ikke alene beroliger de de anstrengte kapillærer under øjnene, men de har også antiinflammatoriske egenskaber. Brug af en tepose som en kold komprimering kan gøre underværker for din hud omkring øjnene. For at bruge en tepose skal du blot placere den i køleskabet i tredive minutter og derefter trykke den mod øjenområdet. Lad det sidde i ca. 10 minutter, og skyl det derefter af med varmt vand.

Hvis du ikke ser ud til at slippe af med mørke rande under øjnene ved hjælp af over-the-counter cremer og øjenlågsbehandlinger, kan det være tid til en kosmetisk procedure. Denne procedure er ikke kun hurtig og nem, den er også sikker og effektiv. Og resultaterne vil være investeringen værd. Der er en stor chance for, at du kan ændre dit udseende for godt! Med en vis indsats og hårdt arbejde vil du snart se en forbedring i dine øjnes udseende.

Du kan også se en hudlæge, hvis dine mørke rande ikke er forårsaget af en underliggende hudtilstand. En hudlæge kan anbefale et hudstrammende produkt for at give dit område under øjet et naturligt løft. Du kan også vælge en ikke-invasiv hudstrammende behandling som en Fraxel-laser. Nogle mennesker finder også agurkskiver nyttige. Mens effektiviteten af disse behandlinger afhænger af hver enkelt person, kan de give en langvarig effekt.

Ud over at anvende kolde kompresser under øjenområdet finder mange mennesker, at en daglig kold komprimering reducerer udseendet af under øjenposer. For at reducere udseendet af mørke rande, prøv at bruge en kold komprimering, men brug den kun i 20 minutter hver gang. Sørg for at rengøre den kolde komprimeringsmaske regelmæssigt. Tilsvarende er agurker blevet brugt som kolde kompresser. Dette middel gør underværker for hævede øjne og kan hjælpe dig med at få en mere ungdommelig udseende teint.

Kemiske skræl er en anden mulighed for behandling af mørke rande under øjnene. Disse skræl indeholder glykolsyre, retinsyre og hydroquinon. Der er også skræl, der indeholder salicylsyre, mælkesyre og resorcinol. Andre former for laserbehandling kan eliminere hyperpigmentering i huden under øjnene. Du skal bemærke, at kemiske skræl kan være smertefulde. Du bør rådføre dig med din hudlæge, før du vælger nogen af disse behandlinger.