Taurus

Tænk på Karakteristik af en tyr end den kendte sætning af bull-headed. Tyren (April 21-maj 21) er urokkelige, loyal, jordet. De er stabile og afbalancerede. De er smart uden at være alt for intellektuel. De er ikke tilbøjelige til at slå ud efter ukendt, men vil foretrække velkendte område. De er tålmodige, pålidelig og kærlig.

På arbejdspladsen er tyren gode håndværkere, godt med deres hænder. Du kan stole på en Taurus; de laver gode ledere og værkførere. De er godt inden for bankvæsen, arkitektur, landbrug, medicin eller kemi. Disse er de felter, som du kan være kreativ, men inden for en stabil praksis og videnskab. Tyren er god arbejdstagere og ikke give goofing off. Fordi de ikke er store risikovillige investorer, de kan have tillid til med virksomhedens finanser og er helt pålidelige og troværdige.

I stjernetegn fantastisk år, alder Taurus fandt sted cirka 4300-2150 f.kr som vidne til fremkomsten af mesopotamiske og ægyptiske civilisationer. Dette var æra af bronzealderen i Grækenland, stigning af Minoan og mykensk kulturer. Det var en periode præget af vækst i landbruget, og bygningen af pyramiderne og Megalitter. Bull kulter var fremherskende i Assyrien, Egypten, Kreta.

Berømte tyren har udmærket sig i alle samfundslag. De omfatter Socrates, George Lucas, George Carlin, Martha Graham og Margot Fonteyn, Audrey Hepburn og Jerry Seinfeld.

Som en partner eller kæreste, Tyren er trofast og hjem-elskende, patientens forældre. Ikke givet til seksuelle eksperimenter. Tyren er funderet i praktiske. De er stabile og ligesom harmoni. De elsker kæledyr og udendørs, og som cykling, vandreture og nyder naturen i almindelighed.

Alle positive egenskab har en anden side af det, og i Vægtens, denne pålidelighed og standhaftighed kan manifestere sig som jalousi, og stædighed. Heldigvis, de er også yderst intelligent og kan snart grund deres vej ud af den lejlighedsvise mørke humør og depression.

Leave a Comment

Your email address will not be published.