Råd til energivenlige investeringer i boligen

Når du laver tiltag i boligen, der gør den mere energivenlig, investerer du i din bolig, da du gør den mere væd. I disse tider kigges der mere og mere i den miljøvenlige retning, hvilket også er vigtigt at gøre som borger. Det er ikke den eneste fordel, du får af energivenlige investeringer, da det også kan gøre din varmeregning mindre og derigennem skåne din pengepung over tid.

Det er dog ikke altid, at der er råd til investeringer som denne. Du kan vælge at optage et lån til investeringerne og betale tilbage for lånet, når du har pengene til det. Lån penge trods RKI og kontanthjælp og få råd til investeringer i boligen. Således kan du få lavet investeringen og derefter få en mindre varmeregning.

Efterisolering kan minimere varmeregningen

En af de energivenlige investeringer, der kan minimere varmeregningen, er efterisolering af boligen. Dette kan du få råd til ved et lån gennem consumerloans.dk. En efterisolering er, hvor der laves supplerende isolering i områder af boligen, eller isolerer hvor der endnu ikke er isoleret. Det kan være omkring vinduer, i vægge, på loft, i kælder eller lignende, hvor varmen ofte har tendens til at trænge ud, og kulden har tendens til at trække ind i boligen.

Når boligen ikke er isoleret ordentligt, medfører det, at husets varmekilde skal benytte flere ressourcer på at opretholde den ønskede temperatur. Ved at efterisolere mindskes forbruget fra varmekilden, hvormed du kan spare penge på varmeregningen.

En varmepumpe er et energivenligt alternativt til varme i boligen

Er huset ordentligt isoleret, hvor du dog gerne vil have en mindre varmeregning, kan du i form af en varmepumpe få en supplerende varmekilde i boligen. Denne kører på strøm, som er en billig energikilde, og den benytter luft udefra, som varmes op, og som så luftes ud i boligen. Varmepumpen kan således hjælpe den eksisterende varmekilde med at opretholde temperaturen eller foretage midlertidige opreguleringer af temperaturen. Det medfører, at varmekilden kan arbejde mere konstant og dermed ikke benytte så mange ressourcer. På den måde kan du altså spare penge med en varmepumpe i boligen.